Het team van CollectOnline heeft de juiste attitude en kennis.

la-on

Het meest in het oog springende verschil met de concullega's van CollectOnline, is dat zij niet alleen beweren mee te denken, maar dit vooral ook doen.

Het team van CollectOnline kon snel schakelen om de functies te implementeren die wij nog nodig hadden!

Paul Cools & Kim Wybo

CollectOnline bij la-on

Als bedrijf kan je tegenwoordig niet meer zonder een performant softwaresysteem. Het is de basis van het dagelijks reilen en zeilen, beslissend voor het succes en concurrentieel voordeel van een onderneming.

Na een uitgebreid marktonderzoek, kwam la-on bij CollectOnline terecht. Hun oplossing voldeed aan onze strengste kwaliteitseisen en coverde de meeste van onze noden.

In de gebieden waar wij het verschil maken in de markt en net dat ietsje verder gaan, leerden wij het dynamische team van CollectOnline kennen.

Zij konden snel schakelen om de functies te implementeren die wij nog nodig hadden.

Het resultaat van deze samenwerking is dat la-on een duidelijke, gediversifieerde service kan aanbieden aan klanten voor zowel B2C als B2B. Op die manier kunnen onze paralegals snel, efficiënt, op maat en vooral resultaatgericht werken.

Het meest in het oog springende verschil met de concullega’s van CollectOnline, is dat zij niet alleen beweren mee te denken, maar dit vooral ook doen.

Zij slagen erin om medewerkers aan te trekken met de juiste attitude. Dat is in een sector, waarin kennis de sleutel tot slagen is, van groot belang.

Hun voordeel:

Beslissend voor ons succes en concurrentieel voordeel.

Voldoet aan de strengste eisen om aan onze noden te voldoen.

Snelle implementatie van bijkomend maatwerk.
Snelle, efficiënte, op maat en vooral resultaatgerichte werking.

Het team van CollectOnline heeft de juiste attitude en kennis.

Incasso- en debiteurenbeheer van CollectOnline wordt dagelijks gebruikt bij la-on.

Ontdek wat andere klanten vertellen.