CollectOnline levert liquiditeitsvoordeel en tijdswinst op!

CHIEL MEEKES - Partijgroothandel.nl

Met meer dan 15 jaar ervaring in deze branche is Partijgroothandel.nl een betrouwbare en professionele partner voor de in- en verkoop van partijen aan ondernemers. Bij hen kunt u onder meer terecht voor de inkoop van huis-en tuindecoratie, huishoudartikelen, speelgoed en feestartikelen.

De software van CollectOnline levert ons liquiditeitsvoordeel en tijdswinst op!

Hedwig Steenbergen

CollectOnline bij Chiel Meekes

Chiel Meekes Partijgroothandel is een autoriteit in het verkopen van huis- en tuindecoratie, huishoudartikelen, speelgoed en feestartikelen. Onze webshop bevat meer dan 5000 verschillende producten, met een magazijn van ruim 20.000 m². 

Vanzelfsprekend staat of valt onze werking bij een efficiënt debiteurenbeheer. Op die manier kunnen we onze klanten een optimale service blijven bieden.

We maken vanaf nu dagelijks gebruik van CollectOnline-software voor onze debiteurenadministratie. Ik ervaar de software van CollectOnline als erg waardevol voor ons debiteurenbeheer. Dat komt omdat het ons liquiditeitsvoordeel én tijdswinst oplevert.

Alle debiteuren worden snel en zeer effectief herinnerd aan hun openstaande facturen. Veel debiteuren betalen binnen 10 minuten na ontvangst van de e-mail met herinnering. Dit levert ons enorme voordelen op qua liquiditeit. 

Bovendien verloopt het hele traject volledig automatisch. Dat levert ons tijdswinst op: op die manier kunnen onze werknemers en ikzelf ons bezighouden met de mooiere kanten van de administratie. 

Kortom, wij zijn erg tevreden van de service die CollectOnline ons biedt! 

Hun voordeel:

Efficiënt debiteurenbeheer betekent optimale klantenservice.
We gebruiken CollectOnline dagelijks.
Levert ons liquiditeitsvoordeel en tijdswinst.
Betaling binnen 10 minuten na ontvangst van de herinnerings-email.
Het gehele traject verloopt volledig automatisch.

Incasso- en debiteurenbeheer van CollectOnline wordt dagelijks gebruikt bij ChielMeekes.

Ontdek wat andere klanten vertellen.