Wij zijn uiterst tevreden met software en service van CollectOnline

Medicas incassojuristen

Medicas gebruikt dagelijks CollectOnline software voor het beheer van de incasso- en debiteurenadministratie.

Wij zijn uiterst tevreden met de software en de service van CollectOnline!

Niels van Haastrecht

CollectOnline bij Medicas

Medicas medisch incassobureau is al sinds 1995 voor veel (para)medici een even loyale als solide partner in incassoprocedures en debiteurenbeheer. Wij zorgen voor de incasso van uw moeilijk inbare vorderingen en bieden u de garantie dat het grootste deel van deze facturen wordt betaald.

Medicas gebruikt dagelijks CollectOnline software voor het beheer van de incasso- en debiteurenadministratie. De door ons gekozen uitdaging is om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en daartoe zijn de softwarepakketten DunningOnline en RecoverOnline een uitstekende tool.

Via het internet zijn we op zoek gegaan naar een partner in incasso- & debiteurenadministratie en zo zijn we bij CollectOnline terecht gekomen, een prima keuze, zo bleek! Bij deze keuze was de nieuwe en huidige techniek in ons geval heel belangrijk. CollectOnline werkt met de nieuwste technologieën en luistert actief naar de klanten om zo steeds verbeteringen en nieuwigheden aan hun applicaties toe te voegen.

Door het gebruik van RecoverOnline en DunningOnline zijn we in staat onze administratieve processen sterk te automatiseren. Deze efficiënte manier van werken bespaart ons veel werk en levert ons meer tijd op voor onze kerntaken.

Wij zijn uiterst tevreden met de software en de service van CollectOnline en kunnen iedereen die behoefte heeft aan een efficiënt incasso- en debiteurenbeheer de software van CollectOnline aanraden!

Hun voordeel:

Garantie dat het grootste deel van de facturen worden betaald.

Medicas gebruikt dagelijks CollectOnline.

CollectOnline gebruikt de nieuwste technologieën.
Adminstratieve processen worden sterk geautomatiseerd.

Efficiënt incasso- en debiteurenbeheer.

Incasso- en debiteurenbeheer van CollectOnline wordt dagelijks gebruikt bij Medicas.

Ontdek wat andere klanten vertellen.