Onze facturen worden nu 30% sneller voldaan!
debiteurenbeheer-aas-stellingbouw

AAS Stellingbouw

Best of Both Worlds uit de soloalbum Double Fun is een nummer van de Britse zanger Robert Palmer uit 1978.

Voor AAS Stellingbouw is het meer dan double fun.

Onze facturen worden nu 30% sneller voldaan dan voorheen, een aanzienlijke winst in de liquiditeit en solvabiliteit.

Danny Clissen en Johan Versweyvelt

algemene-antwerpse-stellingbouw

CollectOnline bij AAS Stellingbouw

Best of Both Worlds uit de soloalbum Double Fun is een nummer van de Britse zanger Robert Palmer uit 1978.

Voor AAS Stellingbouw is het meer dan double fun.

Algemene Antwerpse Stellingbouw, kortom AAS Stellingbouw is gespecialiseerd in het plaatsen van stellingen en trappentorens en biedt ook bouwliften aan om het transport van goederen veilig te verzekeren.

Volgens Danny Clissen en Johan Versweyvelt van AAS Stellingbouw liepen ze tegen het probleem aan dat de facturen te laat werden voldaan, voornamelijk door het niet consequent opvolgen van hun facturen. AAS Stellingbouw is actief in het verhuren van stellingen aan aannemers en wil sneller slechte betalers detecteren om geen bijkomend materiaal meer te verhuren aan diezelfde aannemer en dusdanig ook sneller de dubieuze debiteuren te kunnen doorsturen naar hun incassopartner.

AAS Stellingbouw is in maart 2022 gestart met DunningOnline van CollectOnline en heeft inmiddels het gehele debiteurenproces geautomatiseerd. Hun facturen worden nu 30% sneller voldaan dan voorheen, een aanzienlijke winst in de liquiditeit en solvabiliteit.

AAS Stellingbouw was ook op zoek naar een betrouwbare incasso partner voor de dubieuze debiteuren. Ze hebben het incassokantoor Global Collection gevonden binnen het grote klantennetwerk van CollectOnline. Het grootste voordeel is dat nu het hele kredietmanagement proces altijd inzichtelijk is vanaf de openstaande factuur tot aan de betaling ervan omdat de softwareproducten van CollectOnline naadloos met elkaar zijn geïntegreerd.

Best of Both Worlds: “Bedrijven kunnen bij CollectOnline terecht voor het gehele kredietmanagement proces, hun expertise en toegang tot een uitgebreid netwerk voor outsourcing en diensterverlening”.

Hun voordeel:

Consequente opvolging van facturen.
Snellere detectie van wanbetalers.
Samenwerking met incassopartner.

Het hele kredietmanagement proces inzichtelijk.

Software producten zijn naadloos geïntegreerd.

Incasso- en debiteurenbeheer van CollectOnline levert een aanzienlijke winst in de liquiditeit en solvabiliteit bij AAS Stellingbouw.

Ontdek wat andere klanten vertellen.