CollectOnline debiteurenbeheer software integraties.

Integraties die CollectOnline krachtiger maken!

Debiteurenbeheer software kan niet zonder integratiepartners en boekhoudkoppelingen! Naadloos geïntegreerd, een bijzondere meerwaarde in DunningOnline.

Een greep uit de koppelingen voor debiteurenbeheer software

Exactonline

Met Exact Online heb je alles wat je nodig hebt in 1 geïntegreerd online pakket. Naast boekhouden en CRM bieden we specifieke oplossingen voor jouw branche. Al ruim 550.000 ondernemers maken hun ambities waar met Exact Online.
Yuki

Bij Yuki zijn we ervan overtuigd dat boekhouden slimmer, eenvoudiger en leuker kan. Alles wat je nodig hebt binnen één online platform. Met Yuki heb je volledige controle over jouw financiële administratie. Innovatie en intelligentie vertaald naar gemak. Meer efficiëntie, meer inzicht, meer daadkracht – minder zorgen.Snelstart

Je ambities volgen en doen waar je goed in bent: dat is ondernemen. Up-to-date cijfers helpen de groei van je bedrijf. Maar dan komt de administratie. Stel jij die elke keer uit omdat het teveel tijd kost of te moeilijk is? Het SnelStart-Systeem maakt automatiseren makkelijk en haalbaar. In minder tijd heb je inzicht in de echte cijfers én staat alles goed voor de Belastingdienst.

Minox

Minox maakt boekhoudsoftware waar je blij van wordt. Dat is onze missie – al meer dan 35 jaar. Wij luisteren en gaan de dialoog aan, waardoor we samen tot de beste oplossing komen. Onze software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waardoor je niet alleen snel kunt boeken, maar ook direct kunt corrigeren.

AFAS

De meest voorkomende financiële processen staan dan ook standaard voor je klaar in onze financiële software. En door slimme automatisering toe te passen, beperk je de dagelijkse handelingen en creëer je realtime inzicht in je boekhouding.


Boekhouden met Kerridge

Kerridge

Onze software helpt bedrijven al 40 jaar om klanten beter te begrijpen, processen te optimaliseren en winstgevendheid te verhogen. Onze oplossingen zijn ontwikkeld door experts uit de branche om de dagelijkse productiviteit te vergroten, van je backoffice, tot magazijn en collega's onderweg. Onze innovatieve en flexibele aanpak zorgt ervoor dat onze klanten voor een lange termijn met ons samenwerken.

Financieel voor gemeeneten

Cevi

Cevi/Logins is al jarenlang IT-partner van openbare besturen. Daarvoor ontwikkelen we software op maat. Door ons breed aanbod kan u Cevi/Logins terugvinden op bijna elke afdeling van het bestuur. Speciaal ontwikkeld voor gemeenten in België.


dbasics

Met D-basics als partner hebben wij toegang tot meer dan +900 koppelingen met financiële pakketen binnen Europa. Klik op het logo om te kijken of uw boekhoudsysteem er tussen staat.
Cipal Schaubroeck

Cipal

Bij Cipal Schaubroeck bouwen we samen met onze klanten aan de toekomst. Aan de hand van duurzame co-creatie zetten we in op innovatie en tillen we de digitale transformatie van overheden naar een hoger niveau.Boekhouding met King

King

Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd besteden aan je boekhouding en je focussen op ondernemen. Automatiseer je administratie en ervaar het gemak met de online boekhoudsoftware van KING Software.online boekhouden

E-visma

Een goede financiële administratie is de basis van je bedrijf. De cijfers moeten altijd kloppen. Maar een correcte administratie biedt meer! Als je gelijk weet hoe je ervoor staat kun je betere beslissingen nemen, Visma eAccounting helpt je hierbij. Je hebt op elk moment inzicht en krijgt meer grip op je resultaten.

Microsoft 365

Microsoft

Integreer financiën in je kernprocessen en automatiseer taken om de productiviteit te verhogen, veranderende bedrijfsmodellen te ondersteunen en de financiële prestaties te maximaliseren.Staat er een koppeling niet tussen?

Geen probleem, neem contact met ons op! Wij hebben alle koppelingen met de bestaande boekhoud software in de financiële sector. Geef aan welke koppeling je wilt maken en wij nemen spoedig contact met je op! 

Integratie partners debiteurenbeheer software

Online betalen

Voeg eenvoudig betaallinks en QR-codes toe en laat debiteuren digitaal betalen op dossiers.

Betaallinks

Met POM voegt je eenvoudig betaalopdrachten toe aan je mails, brieven en sms berichten.

E-mail

Met aangetekend mailen kunt u e-mails laten ondertekenen voor uw dossiers.

Bankkoppeling

Koppeling eenvoudig meerdere bankrekeningnummers en lees betaling automatisch in.

Data verrijking

Met Graydon kan je  eenvoudig scores, kredietlimieten en gegevens verrijken op debiteuren.

SMS berichten

Verstuur automatisch sms berichten naar debiteuren met betaal en factuur informatie.

Printing

Verstuur automatisch brieven met een printpartner. Bespaar in tijd en kosten.

Telecom

Koppel uw telecomprovider. Automatisch de juiste debiteur in beeld en bel uit met de software.

API, Webhooks & importscripts

API

Application programming interface wordt gebruikt als u twee systemen met elkaar wil laten communiceren, gebruikt het systeem een API om het andere systeem aan te spreken. De API van Collectonline  is flexibel in te zetten. Wilt u eigen software verbinden met onze software, dan stellen wij onze webservice beschikbaar  en kunt u zowel ingaand als uitgaand data overzetten. Zo kunt u bijvoorbeeld automatisch debiteuren, facturen en andere data in onze software pushen. Uiteraard is het ook mogelijk om statussen, betalingen, scores weer uit het systeem te halen naar uw eigen software.

Webhooks

Een webhook wordt getriggerd door een event in een bron applicatie en levert een actie op in een doel applicatie. Webhooks zijn effectief om op een eenvoudige manier acties te implementeren. Neem als voorbeeld; wanneer er een status wordt gewijzigd op een debiteur en direct wilt inzien binnen uw ERP systeem  of boekhouding - een webhook maakt dit mogelijk. Binnen 2 minuten maakt u zelf  een webhook in het debiteurensysteem. 

Importscripts

Inmiddels zijn wij al 10 jaar bezig met het importeren van financiële informatie. Wij hebben al veel importscripts ontwikkeld om eenvoudig via Excel, XML of ODBC bestanden bestanden te importeren. Het is niets meer dan een bestand te uploaden en het systeem zet de gegevens automatisch op de juiste plaats in het systeem, dit kan zelfs ook helemaal geautomatiseerd worden. Het is zelf ook mogelijk eigen scripts te maken met de import mapping module.

Staat er een integratie of partner niet tussen?

Geen probleem, neem contact met ons op! Bespreken wij samen uw wensen en kijken of de wens wellicht al aanwezig is binnen de software. Is deze nog niet aanwezig? Dan kijken we naar de meerwaarde van een mogelijke integratie over al onze klanten en ontwikkelen wij deze gratis!