Vervoeg ons CollectOnline team!

Vervoeg ons CollectOnline team!

CollectOnline is een FinTech bedrijf opgestart in 2011 te Herentals met een 15-tal collega’s. We bieden onze klanten – nationaal en internationaal – software systemen voor het opvolgen van onbetaalde facturen.

Vacature Back-end developer

Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een Back-end developer.

Wie zijn we

Als groeiend FinTech-bedrijf ontwikkelt CollectOnline sinds 2011 vooruitstrevende credit management oplossingen voor diverse klanten in België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, … .

CollectOnline is intussen een gevestigde waarde in de scale-up wereld en zoekt momenteel een Back-end developer m/v/x om ons team te versterken.

Functieomschrijving

 • Je bent een gedreven en teamgerichte back-end developer met kennis van PHP en Symfony.
 • Je hebt de ambitie om mee te groeien met de organisatie. Je wil niet louter gestructureerde code schrijven maar effectief ook inhoudelijk en strategisch meedenken over innovaties en nieuwe toepassingen.
 • Je bent proactief, doet voorstellen ter verbetering en je wil graag een persoonlijke impact leveren op de groei van het bedrijf.
 • Het nemen van ‘ownership’ in jouw job wordt sterk geapprecieerd.

Wat is belangrijk voor deze positie

 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in PHP en OOP.
 • Je hebt ervaring met Symfony of een vergelijkbaar framework.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met Vue.js.
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS, Javascript (en Jquery).
 • Interesse in vergaande analyses, je denkt pro-actief en anticipeert op toekomstige uitbreiding van de gebouwde toepassing.
 • Kennis van database modellering en normalisatie in MySQL.
 • Kennis over unit-testing is een pluspunt.

Ons aanbod

Bij CollectOnline kom je terecht in een aangename werkomgeving met een gemotiveerd en dynamisch team. Je vertoeft in een leuk modern kantoor met uitzicht op het groen. In hetzelfde gebouw vindt je ook een fitness, klimkaffee en e-karting. Binnenkort hebben we ook een darts. Jaarlijks organiseren we een leuke team-building en af en toe een uitstapje met de collega’s. Concreet kom je terecht in een leuk team dat mee aan de wieg staat van internationaal succes. Binnen het team heerst een open communicatie waarin je de ruimte krijgt om initiatieven te nemen.

Je krijgt de kans om daadwerkelijk een impact te leveren aan het bedrijf en product door jouw werk en persoonlijke inbreng. 

We bieden jouw een voltijds contract van onbepaalde duur met een attractief, marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, gsm-abonnement, hospitalisatieverzekering, … . Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels van thuis uit te werken.Contacteer ons

Je kan je interesse aangeven door online te solliciteren of door je cv en korte motivatie door te sturen naar hello@collectonline.eu. Je kan ons ook bereiken op het nummer +32 3 369 14 92 en vragen naar Steven.

Bezoek ook onze website www.collectonline.eu om het bedrijf beter te leren kennen.

Ons kantoor

debiteurenbeheer 128
Kantoor CollectOnline
debiteurenbeheer 126
Kantoor CollectOnline
debiteurenbeheer 129
Kantoor CollectOnline
debiteurenbeheer 127
Kantoor CollectOnline
debiteurenbeheer 125

Fitness Lounge

debiteurenbeheer 131
Karting, Fitness en muurklimmen
debiteurenbeheer 124

Fitness bij de buren

debiteurenbeheer 123
Muurklimmen bij de buren
debiteurenbeheer 130
Bar naast ons deur