Uitgebreide functionaliteit, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

GCA Finance

Goed debiteurenbeheer met als doel cashflow verbetering is een continu proces. Moderne communicatiemiddelen, verschillende betaaloplossingen, flexibele betaalmogelijkheden en flexibele financiering zorgen voor een snelle betaling en versterken de klantrelatie.

Ondanks de uitgebreide functionaliteit blijft de software van CollectOnline zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijk!

Marco den Haan

CollectOnline bij GCA Finance

Na behoorlijk wat omzwerven in het “Credit Management Software landschap” zijn we terechtgekomen bij CollectOnline. Dankzij onze ervaring, die wij hebben opgedaan met de verschillende aanbieders binnen de sector, konden wij snel tot de conclusie komen dat de creditmanagement software van CollectOnline uitstekend aansluit bij onze oplossingen.

Ondanks de uitgebreide functionaliteit blijft de software van CollectOnline namelijk zeer gebruiksvriendelijk en erg overzichtelijk.

Daarnaast was het voor ons mogelijk om de software als “white-label” te gebruiken. Op dit moment wordt de software al gebruikt voor 4 klanten. Het target is om minstens 20 klanten te mogen verwelkomen aan het eind van het jaar.

CollectOnline was al geen onbekende voor ons. In het verleden waren er reeds gesprekken met Sander Vrouwenfelder met betrekking tot de oplossingen van CollectOnline. Sinds begin dit jaar zijn we uiteindelijk met elkaar gaan samenwerken. De samenwerking met CollectOnline is erg plezierig en wij zitten over veel zaken dezelfde visie. Daarnaast zijn de lijnen zijn erg kort en is de support van uitzonderlijk niveau.

CollectOnline staat altijd open voor aanpassingen of verbeteringen in de software. Dit gaat overigens ook op voor de diverse koppelingen met derden (zoals boekhoudpakketten).

Kortom: wij zijn erg tevreden met de samenwerking tot nu toe! We zijn er ook van overtuigd dat we nog vele jaren succesvol zullen blijven samenwerken!

Hun voordeel:

Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Gebruikt door onze eigen klant als white-label.

Zelfde visie en prettige samenwerking.
Steeds open voor aanpassingen, en verbeteringen.

Erg tevreden en succesvolle samenwerking.

Incasso- en debiteurenbeheer van CollectOnline wordt dagelijks gebruikt bij GCA Finance.

Ontdek wat andere klanten vertellen.