Meer automatisch, beter overzicht, heel gebruiksvriendelijk
debiteurenbeheer software

Gemeente Buggenhout

Gemeente Buggenhout vereenvoudigt en versnelt het facturatieproces met CollectOnline. Automatische herinneringen en aanmaningen leiden tot snellere betalingen en een verbeterde cashflow. De software van CollectOnline is zeer overzichtelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk.

CollectOnline stelt ons in staat om betalingen sneller te innen!

Wendy Aelbrecht

Debiteurenbeheer software

CollectOnline bij de gemeente Buggenhout

Gemeente Buggenhout vereenvoudigt en versnelt het facturatieproces met CollectOnline

Een Verhaal van Efficiëntie en Verbeterde Cashflow

De gemeente Buggenhout heeft onlangs CollectOnline geïntegreerd in haar administratieve processen om het innen van openstaande facturen te stroomlijnen. Wendy Aelbrecht, Boekhouder bij de gemeente, deelt haar enthousiasme over de voordelen van dit innovatieve platform.

Bespaarde Tijd en Moeite met Automatische Herinneringen

Een van de meest gewaardeerde aspecten van CollectOnline is de mogelijkheid om automatisch herinneringen en aanmaningen in te stellen. Wendy benadrukt dat deze functie een aanzienlijke tijdswinst oplevert, aangezien het team niet langer handmatig herinneringen hoeft te sturen naar klanten met openstaande betalingen. Het programma neemt deze tijdrovende taak moeiteloos over. Hierdoor kunnen de medewerkers van de gemeente hun kostbare tijd besteden aan andere essentiële taken.

Flexibel Beheer van Afbetalingsplannen en Debiteuren

CollectOnline biedt de gemeente Buggenhout ook de mogelijkheid om afbetalingsplannen en het beheer van debiteuren bij de deurwaarder eenvoudig in te stellen en op te volgen. Het programma neemt deze complexe taken met gemak over, waardoor het bestuur zich kan concentreren op strategische zaken.

Verbeterde Cashflow voor Financiële Gezondheid

Een ander cruciaal voordeel dat CollectOnline heeft geboden aan de gemeente Buggenhout is de verbetering van de cashflow. Het stelt hen in staat om betalingen sneller te innen, wat van vitaal belang is voor de financiële gezondheid van de gemeente. Het verhoogt de liquiditeit en maakt middelen vrij voor belangrijke gemeentelijke projecten en diensten.

Gebruiksvriendelijkheid als Troef

Wat het bestuur van Buggenhout ook waardeert, is de gebruiksvriendelijkheid van CollectOnline. Het platform is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen, wat de efficiëntie verder verhoogt.

Een Waardevolle Samenwerking

In afsluiting benadrukt Wendy Aelbrecht dat CollectOnline een onschatbare tool is geworden voor de gemeente Buggenhout. Ze zijn niet alleen onder de indruk van de functionaliteiten van het programma, maar ook van de samenwerking met het CollectOnline-team.

CollectOnline heeft de gemeente Buggenhout geholpen om hun financiële processen te optimaliseren, hun cashflow te verbeteren en hen in staat gesteld om zich te concentreren op wat echt belangrijk is voor hun gemeenschap.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van CollectOnline? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen bij het vereenvoudigen en versnellen van uw facturatieprocessen.

Hun voordeel:

Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Aanzienlijke verbetering van de Cashflow.

Doorgedreven automatisatie.
Niet moeilijk en efficiënt.

Erg tevreden en succesvolle samenwerking.

Gemeente Buggenhout vereenvoudigt en versnelt het facturatieproces met CollectOnline.

Ontdek wat andere klanten vertellen.