Onze facturen worden nu 30% sneller voldaan!
logo-global-collection

Global Collection

Het bedrijf Global Collection uit Hamme levert diensten binnen alle facetten van creditmanagement zoals debiteurenbeheer, minnelijke incasso en juridische ondersteuning.

Global Collection automatiseert al zijn diensten met de software van CollectOnline.

Samuel Westerlinck

Incasso-global-collection

CollectOnline bij Global Collection

Het bedrijf Global Collection uit Hamme levert diensten binnen alle facetten van creditmanagement zoals debiteurenbeheer, minnelijke incasso en juridische ondersteuning.

Samuel Westerlinck van Global Collection automatiseert al zijn diensten met de software van CollectOnline. De reden waarom hij voor RecoverOnline van CollectOnline heeft gekozen is volgens hem heel eenvoudig: “CollectOnline biedt met één softwareoplossing het hele spectrum vanaf het maken van een factuur tot aan de betaling daarvan”.

Naast het Incassobeheer voor hun klanten biedt Global Collection ook de mogelijkheid om voor hun klanten het debiteurenbeheer uit te voeren in de look en feel van de klant. Als een betaling uitblijft zetten ze met één druk op de knop het gehele dossier om naar een incassodossier en wordt er automatisch de juiste workflow opgestart met de juiste kostenberekening. Dit levert hun niet alleen een kostenbesparing op maar ook een betere klantbeleving doordat hun klanten over het gehele traject altijd inzage hebben in de status van de facturen. Door de inzet van CollectOnline heeft Global Collection een slaagkans weten te behalen van wel 99,2% van alle behandelde facturen.

Samual Westerlinck - “CollectOnline is er zo op gebouwd dat wij als invorderingskantoor ons kunnen richten op onze kerntaken, terwijl de administratieve verwerking volledig worden ondervangen door de software van CollectOnline”.

Hun voordeel:

Beheer van factuur tot betaling.

In de look and feel van de klant.

Eén druk op de knop naar incasso.

Optimale kostenbesparing en klattevredenheid.

Slaagkans van 99,2%.

We kunnen onsrichten op onze kerntaken, terwijl de administratieve verwerking volledig worden ondervangen door de software van CollectOnline

Ontdek wat andere klanten vertellen.