Vlofin - debiteurenbeheer bij steden en gemeenten
CollectOnline hoofdsponsor Vlofin
18 april 2023 

CollectOnline hoofdsponsor Vlofin

CollectOnline is hoofdsponsor geworden van Vlofin - Vlaamse Lokale Financieel Directeurs.

Vorig jaar hebben we ons aanbod sterk uitgebreid in de richting van de steden en gemeenten. Dankzij CollectOnline wordt debiteurenbeheer op een efficiënte, consequente en tijdbesparende manier uitgevoerd bij onze klanten.

Als nieuwe hoofdsponsor van Vlofin - www.vlofin.be - zetten we een volgende daadkrachtige stap in de richting van steden en gemeenten. Ons fundament is gelegd, verschillende gemeenten zijn inmiddels succesvol opgestart met CollectOnline en elke maand sluiten nieuwe steden en gemeenten zich aan op ons platform.

Vlofin

De Vlaamse financieel directeurs verenigen zich in de beroepsvereniging “Vlofin” - Vlaamse Lokale Financieel Directeurs vzw. Het doel van Vlofin is het ambt te verdedigen en de verbondenheid onder de leden te bevorderen, de beroepsbelangen van haar leden te behartigen, mee te werken met de overheid en mee te werken met de organisaties van wettelijke graden, vak- en andere organisaties en dit voor alle aangelegenheden die hun ambt betreffen.

CollectOnline voor steden en gemeenten

Binnen de huidige systemen zijn vaak nog manuele handelingen nodig in verschillende systemen, waardoor opvolging van debiteuren een intensieve taak blijft. Met de toename van o.a. GAS boetes en andere administratieve documenten wint het belang van een goed onderbouwde software om de opvolging op een digitale en geautomatiseerde manier te doen. Vaak mist er overzicht en duidelijkheid, en is een goede rapportering niet mogelijk.

Creëer rust en eenvoud binnen uw gemeente. Kom alleen in actie wanneer nodig en volledig aangepast aan uw wensen en noden. Laat een groot deel van uw taken automatisch verlopen en zorg ervoor dat uw medewerkers zich op het menselijke aspect van de opvolging kunnen focussen.

Lees meer over ons aanbod voor steden en gemeenten.

Klantencase gemeente Wuustwezel

Sven Symens - Financieel Directeur van de gemeente Wuustwezel:

"De oplossing van CollectOnline is een behoorlijke meerwaarde gebleken en ondervinden een erg fijne samenwerking die ik zeker aan andere organisaties kan aanbevelen."

Lees de klantcase van Wuustwezel.

Tot binnenkort op een van de Vlofin activiteiten!

CollectOnline team

Over de schrijver
Reactie plaatsen