Incasso en debiteurenbeheer software
New Product Release

CollectOnline's Laatste Product Release: Versie 6.1.4

Afgelopen weekend was een opwindende moment voor CollectOnline en haar gebruikers, want het bedrijf lanceerde een gloednieuwe productversie: CollectOnline 6.1.4. Deze release bracht enkele belangrijke verbeteringen met zich mee, waaronder aanpassingen aan de Belgische wetgeving, uitbreiding van de valutamogelijkheden en verrijking van gegevens in Recover, dankzij de integratie met GraydonCreditSafe.

Laten we eens kijken naar enkele van de opmerkelijke verbeteringen in deze nieuwe versie:

1. Naleving van de Nieuwe Belgische Wetgeving - Boek XiX

Een van de opvallende kenmerken van CollectOnline's versie 6.1.4 is de implementatie van de nieuwe Belgische wetgeving, met name Boek XiX. Dit is een cruciale stap om te voldoen aan de nieuwste regelgeving en om ervoor te zorgen dat gebruikers soepel en volledig conform kunnen blijven met de Belgische wetten en voorschriften met betrekking tot incasso en invordering.

2. Integratie van Multi-valuta met Live Spot Exchange Rate Aanpassing

In een steeds meer geglobaliseerde zakelijke omgeving is de mogelijkheid om meerdere valuta's te beheren van groot belang. CollectOnline begrijpt dit en heeft een indrukwekkende functie toegevoegd: integratie van meerdere valuta's. Wat deze functie nog krachtiger maakt, is de mogelijkheid om live spot exchange rates toe te passen, waardoor gebruikers altijd up-to-date zijn met de laatste wisselkoersen. Dit betekent dat internationale transacties en incasso's nog efficiënter kunnen worden beheerd.

3. Uitbreiding van Betalingsplannen

Het is van cruciaal belang om flexibiliteit te bieden aan debiteuren bij het terugbetalen van schulden. In CollectOnline 6.1.4 is het betalingsplan uitgebreid, zodat gebruikers nog meer aanpasbare opties hebben om de schuldaflossing af te stemmen op de specifieke behoeften van hun debiteuren. Dit maakt het eenvoudiger om overeenkomsten te sluiten die voor alle betrokken partijen haalbaar zijn.

4. GraydonCreditSafe Data Verrijking in Recover

Het is geen geheim dat gegevens cruciaal zijn in het incassoproces. Met CollectOnline 6.1.4 hebben gebruikers nu toegang tot GraydonCreditSafe-gegevens voor verrijking in het Recover-systeem. Dit betekent dat je beter inzicht krijgt in de financiële situatie van je debiteuren en meer gefundeerde beslissingen kunt nemen bij het beheren van openstaande vorderingen.

Dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten van CollectOnline's meest recente productversie, versie 6.1.4. Het bedrijf blijft zich inzetten om haar gebruikers de best mogelijke tools en functies te bieden om efficiënter en effectiever te opereren in de incassowereld.

Als je meer wilt weten over de nieuwe functies en hoe ze je bedrijf kunnen helpen, neem dan contact op met het CollectOnline-team. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het gebruik van deze spannende nieuwe mogelijkheden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen