CollectOnline debiteurenbeheer en incasso software
Teamevenement 2023

CollectOnline's Teamevenement 2023: Bijlwerpen, Terugblikken en Vooruitkijken

Het was een vrijdag om niet te vergeten voor het team van CollectOnline, want op deze dag werd er niet alleen gewerkt aan zakelijk succes, maar ook aan teambuilding en gezelligheid. Het team had namelijk een geweldig teamevenement georganiseerd in het hartje Antwerpen.

Bijlwerpen in Antwerpen

De avond begon met een opwindende en avontuurlijke activiteit: bijlwerpen in Antwerpen. In de sfeervolle omgeving van de Woodcutter werden de teamleden uitgedaagd om hun innerlijke krijger naar boven te halen. Met bijlen in de hand en doelen in het vizier, zorgde deze activiteit voor een flinke dosis adrenaline en luid gejuich. Het competitieve element versterkte de teamgeest en zorgde voor een geweldige start van de avond.

Een Inspirerende Terugblik

Na het bijlwerpen kwam iedereen samen voor een inspirerende woordje van Steven Delanghe, de CEO van CollectOnline. Tijdens zijn toespraak blikte hij terug op de afgelopen drie kwartalen van het jaar en deelde hij het goede nieuws: het team zit op koers om de gestelde doelen te behalen. Steven bedankte het team voor hun harde werk en toewijding, die cruciaal waren voor het bereiken van dit succes. Het was een moment om de prestaties te vieren en de inzet van elk teamlid te erkennen.

Vooruitkijken naar 2024

Maar dat was niet het enige onderwerp van gesprek. Steven keek ook vooruit naar 2024, een jaar dat belooft nog meer kansen en uitdagingen te brengen. CollectOnline heeft grote ambities voor groei, niet alleen nationaal, maar ook internationaal. Het team werd aangemoedigd om samen te werken en zich voor te bereiden op een spannende toekomst vol mogelijkheden.

Samen Genieten van Heerlijk Eten en Napraten

Na al deze opwinding was het tijd om te ontspannen en te genieten van een smakelijke maaltijd. Het team ging naar Den Artist in Antwerpen, waar ze werden verwend met heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer. Het was een kans om verder te bouwen aan de teambanden en gesprekken te voeren die niet alleen over werk gingen, maar ook over persoonlijke interesses en verhalen.

Na het diner verhuisde het team naar Den Baron, waar de gezelligheid voortduurde. Het was een kans om na te praten, anekdotes te delen en herinneringen te creëren die nog lang zullen blijven hangen. Dat de Belgen, op de achtergrond, wonnen met 3-2 was meegenomen.

Het CollectOnline-teamevenement van 2023 was een perfecte combinatie van avontuur, inspiratie en samenzijn. Het toonde aan dat hard werken en plezier maken hand in hand kunnen gaan, en dat het team van CollectOnline klaar is voor de uitdagingen en kansen die de toekomst brengt. Het was een dag om te koesteren en een bron van energie voor wat nog komen gaat.

We kijken uit naar een geweldig 2024 en alle successen die het met zich mee zal brengen. Samen, als een hecht team, kunnen jullie alles bereiken. Op naar nog meer groei en prestaties!

debiteurenbeheer en incasso software_183606


Over de schrijver
Reactie plaatsen